Goedkope taxi naar Schiphol?
Nu boeken

Welkom op de Brabant pagina.

Zoek en vindt hier uw voordelige vakantie !!!

Vakantiepark Beekse Bergen Hilvarenbeek

Deze zomer hoef je niet naar het buitenland op vakantie te gaan! De Afrikaanse vakantiebeleving ervaar je namelijk gewoon in Brabant op Vakantiepark Beekse Bergen. Geniet van de bosrijke omgeving en ga op zoek naar de Big Five tijdens een safari in Safaripark Beekse Bergen. Beleef een unieke zomer met een Afrikaans tintje in een van de vakantiehuizen, vakantietenten of op een van de kampeerplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen.

Genoeg te doen!

Met mooi weer zijn er talloze mogelijkheden op Vakantiepark Beekse Bergen, zoals zwemmen in het Victoriameer, fietsen door het Brabantse landschap, vissen in het Victoriameer, midgetgolfen, voetballen en tafeltennissen. Daarnaast kunnen kinderen iedere dag deelnemen aan verschillende activiteiten die door het animatieteam worden verzorgd. Is het een dag iets minder weer? Neem dan een duik in het overdekte Junglebad.

Ga op safari

Safaripark Beekse Bergen ligt om de hoek. Hier kun je tijdens de zomervakantie op vier verschillende safaritochten gaan; wandelsafari, bussafari, autosafari en bootsafari. Ga op zoek naar de Big Five en bekijk de roofvogelshow en voederpresentaties.

Een dagje uit?

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.

Ga deze zomervakantie voor een Afrikaanse vakantiebeleving dicht bij huis. Boek nu je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen in Brabant en beleef een onvergetelijke zomer!

Over Ons

Bungalowparc.nl is een website van:

Transport Solutions Holland

Ockenburghstraat 148

2553 SG Den Haag

KvK 65355490

BTW NL146097841B01

Contact

Mail Ons